Elafonisos view

Η Ελαφόνησος είναι ένα πανέμορφο νησί. Έχει τρομερές παραλίες, γραφική χώρα και πάρα πολλές επιλογές διαμονής και φαγητού . Στην Ελαφόνησο  μπορείς να πας να χαρείς την θάλασσα την ηρεμία και το καλό φαγητό .Φυσικά η καλύτερη περίοδος εκτός του καλοκαιριού είναι η ανοιξιάτικη τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος; Την άνοιξη ο καιρός είναι σαν καλοκαίρι και ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί το νησί  και να περάσει ήρεμα και να απολαύσει τις κρυστάλλινες θάλασσες .
Το κέντρο του νησιού , στολίζεται από όμορφα, κάτασπρα σπίτια, όπου περιβάλλονται από πλακόστρωτα, δαιδαλώδη, στενά δρομάκια, όπου κάποιος μπορεί όμορφους κήπους , ζωντανά μπαρ, εστιατόρια  και απλές ταβέρνες.
Το λιμάνι είναι εξίσου φιλόξενο για μικρά γιοτ και μικρά αλιευτικά σκάφη, προσθέτοντας στην μαγευτική εικόνα του νησιού μία ακόμη πινελιά.
Οι λάτρεις της παραλίας θα απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά, στον Σίμο (Μεγάλη και μικρή παραλία)  στην Λεύκη , στο Κάτω Νησί και κατηφορίζοντας τον νέο περιφερειακό δρόμο θα συναντήσετε μικρές αγκάλες που είναι μικρές όμορφες παραλίες .
Τα τελευταία χρόνια Η Ελαφόνησος έχει γίνει στέκι πολλώ νέων αλλα και αρκετών οικογενειών που έρχονται για να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο αλλά και τις αξεπέραστες ακρογιαλιές .
Η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση των ντόπιων θα σας αγκαλιάσει και θα σας κάνει να μείνετε ακόμη λίγο στο μικρό νησί μας .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here