Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο Μητροπολίτης τίμησε τον π. Νικόλαο Τσάκο

Ο Μητροπολίτης τίμησε τον π. Νικόλαο Τσάκο

1098
0
Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης μετά τη Θεία Λειτουργία για την επέτειο των εγκαινίων του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στην Ελαφόνησο, τίμησε τον Εφημέριο της νήσου π. Νικόλαο Τσάκο, με το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου που αποτελεί και την ύψιστη τιμητική διάκριση για έγγαμο Ιερέα.
Ο Σεβασμιότατος εξήρε την προσωπικότητα του π. Νικολάου, ο οποίος υπηρέτησε επί 6 χρόνια ως διάκονος την Ιερά Μητρόπολη, στη συνέχεια επί 18 έτη την ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών, ενώ τα τελευταία 2 έτη υπηρετεί ως εφημέριος στην γεννέτηρά του την Ελαφόνησο.
Παράλληλα όλα αυτά τα χρονιά υπηρετεί ως Εκπαιδευτικος στη Β/θμια Εκπ/ση, αλλά και ως καθηγητής Μουσικής και Μονωδίας στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης,  με πλούσιο Εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο που περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες και συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.
Στην αντιφώνηση του ο π. Νικόλαος ευχαρίστησε καρδιακά τον Ποιμενάρχη μας για την πατρική στοργή ,στήριξη και αγάπη όλα αυτά τα χρονιά. αλλά και τους αγαπημένους του ενορίτες της Ελαφονήσου, τους οποίους θα συνεχίσει να διακονεί με πατρική στοργή και αγάπη.
άρθρο από Λακωνικό δελτίο ειδήσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here