Επέτειος του ΟΧΙ Εορτασμός στο νησί της Ελαφονήσου Οκτώβριος 2019

Με κάθε επισημότητα έγινε η δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο νησί της Ελαφονήσου .Με την βοήθεια του καλού καιρού με ένα υπέρλαμπρο ήλιο και μία καταγάλανη και γαλήνια θάλασσα , μετά την πανηγυρική λειτουργία και τους λόγους των επισήμων ,έγιναν καταθέσεις στεφάνων από τους επισήμους και ακολούθησε μία μοναδική και όμορφη παρέλαση των μαθητών της Ελαφονήσου . Μόνο περηφάνια και χαρά έδωσαν τα παιδιά μας και η παρέλαση ήταν άψογη και χάρισε στιγμές υπερηφάνιας σε όλους μας .
Στον εορτασμό της εθνικής επετείου παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι από την Δήμαρχο του νησιού , την συμπολίτευση , την αντιπολίτευση τις πολιτικές αρχές της περιοχής την αστυνομία το λιμενικό και πολλούς άλλους και φυσικά από πολλούς γονείς και συγγενείς που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά του νησιού .
Εντύπωσε και χαρά προκάλεσε το γεγονός της ενότητας και την ομόνοιας που κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια της Εθνικής μας εορτής και μόνο ελπίδα και αποφασιστικότητα μπορεί να δώσει ώστε το μικρό μας νησί να γνωρίσει ανάπτυξη , δουλειά και ευημερία .

Οι photos έχουν ληφθεί από τα προφίλ φίλων στο Fb και από ψηλά απο τον Α. Κοντραφούρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here