26 Νοεμβρίου 2019
Με βαθιά συγκίνηση και πόνο ανακοινωνουμε την κοιμηση του αειμνήστου γέροντος μας π. Παναγιωτου Λιαρου συνταξιούχου Εφημερίου Ελαφονησου ο οποίος λαμπρινε με την ευλογημένη θεοφιλη διακονία του και τον Άγιο χαρακτήρα του την Ενορία Ελαφονησου για 50 περίπου χρόνια…. Ιερουργει πλέον μετά των Αγγέλων στο ουράνιο θυσιαστηριο…. Και η Αγία ψυχή του αναπαύεται μετά των δικαίων και Αγίων…
Να έχουμε όλοι την Ευχή του… (π. Νικόλαος Τσάκος)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ευγνωμοσύνης για όλους εσάς που με τις ευχές, την αγάπη και την παρουσία σας, μας συμπαρασταθήκατε στην κοίμηση του Πρωτοπρεσβύτερου Ιερέα,συζύγου,πατέρα,αδερφού,παππού και θείου Παναγιώτη Λιάρου.
Η ευχή του ήταν αγάπη, αγάπη όπως αυτή που μας έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και αγάπη όπως αυτή που λάμβανε από όλους εμάς και τους ανθρώπους του μέχρι τελευταίας αναπνοής.
Η ευχή του να συντροφεύει τον καθένα σας ξεχωριστά και να σας μνημονεύει πάντα από τα Άγια Ουράνια!!!! (Περσεφόνη Λιάρου)

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον πατέρα Παναγιώτη γιατί μας συντρόφευε με τις ευχές του , την καλοσύνη του , την αγάπη του και την ευγένεια του Πάντα χαμογελαστός και πράος και πάντα δίπλα στον άνθρωπο,στον συγγενή στον φίλο ,στον Λαφονησιώτη
Η ευχή του να μας ακολουθεί πάντα και η όμορφη φυσιογνωμία του να μας εμφανίζεται σε κάθε βήμα της ζωής μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here