Marias family house

Το “Marias family house”  είναι μία καινούργια κατασκευή που είναι  προσεγμένη με πολλές λεπτομέρειες  που με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει τον επισκέπτη .
, καλαίσθητη κατοικία με όμορφες γωνιές .
Δώσαμε  όλη μας την αγάπη για τον τόπο  που ζούμε και αυτό συνέλαβε στο να αναδείξει όλη η κατασκευή την ποιότητα και το μεράκι που βάλαμε για να προσφέρουμε στον επισκέπτη άνεση , ηρεμία και να τον κάνει να νοιώσει  ζεστά κοντά μας .
Έχουμε στην διάθεση σας  μία αυτόνομη μεζονέτα με  145  τετραγωνικά που διαθέτει (3) τρείς  κρεβατοκάμαρες διπλές και (1) κρεβατοκάμαρα μονή ,  (2) δυο μπάνια και μία  πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ,επίσης διαθέτουμε  πλυντήριο  στεγνωτήριο και στον εξωτερικό χώρο  θα συναντήσετε (2)  δυο μπαλκόνια τεράστια με εξαιρετικά άνετα σαλόνια εξωτερικού χώρου .
Ο χώρος μας  μπορεί να φιλοξενήσει έως εφτά άτομα .
Δώσαμε την αγάπη  και την λατρεία που έχουμε για το νησί μας που σε αυτό ζούμε και αγαπούμε ιδιαίτερα , επίσης η καλαισθησία και η επιλογή των υλικών καθώς και όλης της διαρρύθμισης και επίπλωσης δείχνουν ότι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας απέδωσε καρπούς .
θα μας συναντήσετε στο δρόμο που οδηγεί στο Κοντογόνι και η πρόσβαση στην θάλασσα είναι υπόθεση λίγων μέτρων από το σπίτι , οι παραλίες της Παναγιάς και του Σίμου βρίσκονται σε ίση απόσταση μεταξύ τους περίπου στα 4 χιλιόμετρα και μπορείτε να πάτε χρησιμοποιώντας την περιφερειακή οδό . 
Το κτίριο είναι καινούργιο ,φτιαγμένο από την αρχή και όλοι οι χώροι έχουν δημιουργηθεί με λεπτομέρεια και αγάπη και ιδιαίτερο σεβασμό στην παράδοση και στην μοντέρνα τεχνοτροπία  έχοντας προσέξει ιδιαιτέρως όλους τους χώρους με όλες τις σύγχρονες τάσεις να συνυπάρχουν . 

Στο εσωτερικό του “Marias family house ” θα βρείτε στοιχεία σύγχρονα όπως κουζίνα με αυτοματισμούς , αυτόνομη παροχή ζεστού νερού , τηλεόραση , γρήγορο Internet  και νέα κουφώματα που πληρούν τις οικολογικές προδιαγραφές . Επίσης όλα τα φώτα και φωτιστικά του χώρου είναι τύπου led ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον .
Η κουζίνα είναι καινούργια ,μεγάλη , λειτουργική και εντοιχισμένη  και περιλαμβάνει ένα σύνολο συσκευών και σκευών που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα , το σαλόνι με το τζάκι μαζί  με την εξαιρετική τραπεζαρία θα σας αφήσουν άριστες εντυπώσεις . 
Το μπάνιο είναι μοντέρνο , πρακτικό με όλες τις απαραίτητες παροχές , τα στρώματα των κρεβατιών είναι τελευταίας τεχνολογίας για να μπορούν  να ανακουφίζουν και να προσφέρουν ένα ποιοτικό και ανάλαφρο ύπνο .
Τέλος υπάρχει εξωτερική ντουζιέρα για την καθαριότητα μετά την θάλασσα .
Έχουμε βάλει την αγάπη μας και την χαρά μας για την φιλοξενία και το αποτέλεσμα θα το κρίνει ο επισκέπτης μας .
Θα είναι χαρά μας να σας  δώσουμε πληροφορίες, ώστε να πάρετε την απόφαση να βρεθείτε κοντά μας και να χαρείτε την φιλοξενία μας.

 

SOCIAL MEDIA & E-MAIL

 
Ελαφόνησος Λακωνία ΤΚ 23053 Tel.(030) 6970 113707