Olive house Nikolas

Το”Olive house Nikolas”  γεννήθηκε το έτος 2023 και είναι μία ιδιαιτέρως όμορφη και αρχοντική κατασκευή , η αγάπη για τον τόπο μας και το μεράκι για την τελειότητα μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το  “Olive House Nikolas” .
Βρισκόμαστε μέσα σε ένα πανέμορφο κτήμα με ελαιόδεντρα  όπου θα  νοιώσετε την αύρα της φιλοξενίας  και την αγάπη για την διατήρηση της παράδοσης και της καλαισθησίας που είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας των ιδιοκτητών να προσφέρουν ποιότητα και νησιώτικη φιλοξενία .
θα μας συναντήσετε στα μισά της διαδρομής  των νησιών της Παναγίας αλλά και εκείνης της παραλίας του Σίμου .
Είμαστε μία νέα πρόταση βασισμένη σε μεγάλους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα ζευγάρι έως και μία μικρή οικογένεια  .
Το κτίριο είναι καινούργιο ,φτιαγμένο από την αρχή και όλοι οι χώροι έχουν δημιουργηθεί με λεπτομέρεια και αγάπη και ιδιαίτερο σεβασμό στην παράδοση και στην μοντέρνα τεχνοτροπία  έχοντας προσέξει ώστε τα παραδοσιακά στοιχεία του τόπου να συνυπάρχουν με τις σύγχρονες τάσεις 

Στο εσωτερικό του “Olive House Nikolas” θα βρείτε στοιχεία σύγχρονα όπως κουζίνα με αυτοματισμούς , αυτόνομη παροχή ζεστού νερού , τηλεόραση , γρήγορο Internet  και νέα κουφώματα που πληρούν τις οικολογικές προδιαγραφές . Επίσης όλα τα φώτα και φωτιστικά του χώρου είναι τύπου led ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον .
Οι επισκέπτες  θα χαρούν την ησυχία και την ηρεμία που μεταδίδει το κτίριο και καθισμένοι αναπαυτικά στην εξωτερική βεράντα , ατενίζουν το τοπίο με τα ελαιόδεντρα και τα άλλα δέντρα που θα σας χαρίσουν αίσθηση ηρεμίας και ψυχικής γαλήνης .
Η κουζίνα είναι καινούργια ,μεγάλη , λειτουργική και εντοιχισμένη  και περιλαμβάνει ένα σύνολο συσκευών και σκευών που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα , το σαλόνι με το αρχοντικό τζάκι μαζί  με την εξαιρετική τραπεζαρία θα σας αφήσουν άριστες εντυπώσεις . 
Το μπάνιο είναι μοντέρνο , πρακτικό με όλες τις απαραίτητες παροχές , τα στρώματα των κρεβατιών είναι τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποιημένα για να ανακουφίζουν και να προσφέρουν ένα ποιοτικό και ανάλαφρο ύπνο , υπάρχουν και πολλές άλλες παροχές που θα πρέπει ο επισκέπτης να τις ανακαλύψει και είναι κάτι που δεν μπορούμε να τις αποτυπώσουμε στα γραπτά μας .
Οι ιδιοκτήτες έχουν βάλει αγάπη, μεράκι και έχουν προσπαθήσει να παντρέψουν το παλαιό με το νέο και το αποτέλεσμα θα το κρίνει ο επισκέπτης .
Πρίν αποφασίσετε να  μείνετε σε εμάς θα ήταν χαρά μας να σας δώσουμε πληροφορίες και λύσεις ώστε να πάρετε την απόφαση να βρεθείτε κοντά μας και να χαρείτε την φιλοξενία μας.

 

SOCIAL MEDIA & E-MAIL

 
Ελαφόνησος Λακωνία ΤΚ 23053 Tel.(030) 6932 675365 & 6973 274489