Quattro Porte

40 μέτρα από την θάλασσα και ανάμεσα σε δύο πανέμορφες παραλίες ,μέσα στον οικισμό θα συναντήσετε το “Quattro Porte ”  που μεταφράζεται σε 4 Πόρτες για τον απλό λόγο ότι το κατάλυμα έχει 4 εισόδους και 4 εξωτερικές πόρτες. Είμαστε μία νέα πρόταση βασισμένη σε μεγάλους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα ζευγάρι έως και μία τετραμελή οικογένεια .
Το κτίριο ίσως είναι το παλιότερο του νησιού και για να γίνει όπως είναι σήμερα πέρασαν αρκετά χρόνια επισκευών και αναπαλαιώσεων ώστε να κρατήσει τον χαρακτήρα που είχε πρίν εκατό χρόνια και παραπάνω. Χρησιμοποιήσαμε υλικά αναπαλαίωσης για να διατηρήσουμε την δομή του κτιρίου αλλά και να μην αλλοιώσουμε τις ιδιαιτερότητες της εποχής, όπως παράθυρα πολεμίστρες, πόρτες με ακανόνιστα πρεβάζια και διάφορες άλλες δομές που δεν τις πειράξαμε καθόλου .Όλα τα παραπάνω ο επισκέπτης τα παρατηρεί και καταλαβαίνει πώς ήταν τα σπίτια εκείνα τα χρόνια, ακόμη θα δεί και το δωμάτιο καμάρα όπου οι παλαιοί  ξεκούραζαν τα ζώα τους και που σήμερα φιλοξενεί ένα υπέροχο καθιστικό καμάρα με ένα καναπέ κρεβάτι.
Ειδικά εφέτος το 2022 αναδείξαμε τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της κατοικίας και έγινε εμφανής η αυθεντική πέτρα που είχε χρησιμοποιηθεί από παλαιά. Θα σας εκπλήξει η ομορφιά και η αξία του παλαιού.
Ο επισκέπτης δύσκολα θα χρησιμοποιήσει κλιματιστικό για τον λόγο ότι οι τοίχοι του κτιρίου είναι τόσο ογκώδης που η δροσιά διατηρείται και όλο το περιβάλλον παράγει φυσική δροσιά που καθιστούν το κλιματιστικό περιττό, επίσης χρησιμοποιήσαμε τεχνολογία φωτισμού που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και όλα μας τα φωτιστικά αποτελούνται από λάμπες led με ελάχιστη κατανάλωση και ελάχιστους ρύπους, επίσης στον χώρο μπορείτε να απολαύσετε καλωδιακή – internet  τηλεόραση 50 inc με πολλές επιλογές θέασης .
Εκείνο το στοιχείο που θα χαρεί ο επισκέπτης είναι ο μεγάλος κήπος με τα δέντρα του καθώς και η μεγάλη ανοιχτή βεράντα με καθιστικό που είναι για αποκλειστική χρήση για τους δικούς μας ανθρώπους που καθισμένοι στα μοντέρνα αναπαυτικά καθίσματα θα χαρούν την ησυχία και την ηρεμία του χώρου . Διασχίζοντας τον κήπο και βγαίνοντας από την ξύλινη χειροποίητη εξώπορτα σε λίγα μέτρα θα βρεθείτε στην θάλασσα, μπροστά στον γραφικό κολπάκι έτοιμοι να ξεκινήσετε την βόλτα σας .
Όλη η εσωτερική κατασκευή είναι καινούργια και ταιριάζει με το εσωτερικό περιβάλλον και όλα τα  έπιπλα , κουζίνες , ηλεκτρονικά είναι καινούργια καθώς και όλος ο ιματισμός και τα απαραίτητα είδη καθημερινής χρήσης.
Η κουζίνα είναι τεράστια και εντοιχισμένη  και περιλαμβάνει ένα σύνολο συσκευών και σκευών που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Το μπάνιο είναι μοντέρνο με πλακάκι και πέτρα που συνδυάζει το  αρχαϊκό στυλ και το μάρμαρο και περιλαμβάνει εξαρτήματα μπάνιου που δύσκολα θα βρείτε σε άλλα καταλύματα . Οι ιδιοκτήτες έχουν βάλει αγάπη, μεράκι και έχουν προσπαθήσει να παντρέψουν το παλαιό με το νέο και το αποτέλεσμα θα το κρίνει ο επισκέπτης .
Πρίν αποφασίσετε να  μείνετε σε εμάς θα ήταν χαρά μας να σας δώσουμε πληροφορίες και λύσεις ώστε να πάρετε την απόφαση να βρεθείτε κοντά μας και να χαρείτε την φιλοξενία μας. Η κράτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και μέσω της πλατφόρμας Arbnb και είναι απλή και εύκολη διαδικασία .

SOCIAL MEDIA & E-MAIL

Ελαφόνησος Λακωνία ΤΚ 23053 Tel.(030) 6946 255766