Οικοδομικές Εργασίες Σταθάκης

Καλώς Ορίσατε , Η επιχείρηση του Βασίλη Σταθάκη έχει έδρα την Ελαφόνησο με αρκετά χρόνια λειτουργίας και με μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές , διάνοιξη δρόμων,εργολαβίες , μεταφορές υλικών οικοδομής και γενικώς με μικρά και μεγάλα έργα στο νησί και στον απέναντι Πελοποννησιακό χώρο Ο Βασίλης είναι γνώστης του αντικειμένου και έχει να επιδείξει κατασκευές στο νησί που έχουν ξεκινήσει από τις εσκαφές και έχουν προχωρήσει στα θεμέλια και τέλος έχουν ολοκληρωθεί . Η εμπειρία , το εξειδικευμένο  ανθρώπινο δυναμικό , τα μηχανήματα , τα φορτηγά και οι υποδομές μας μας κάνουν ξεχωριστούς στο χώρο των κατασκευών .
Μπορούμε να επιχειρήσουμε σε όλα τα σημεία του νησιού και έχουμε την εμπειρία και τα μηχανήματα να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία .
Θα μας βρείτε κάνοντας ένα τηλέφωνο και θα βρεθούμε δίπλα σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες για τις εργασίες που θέλετε να κάνετε , βλέποντας  από κοντά τις εργασίες που έχουμε κάνει είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα συμφωνήσουμε για ανάληψη οιοδήποτε έργου που θα μας αναθέσετε . 

SOCIAL MEDIA & E-MAIL

Ελαφόνησος Λακωνία ΤΚ 23053Tel.(030) Mob. 6972 227610