Ελαφόνησος Νησιά Παναγίας

Ως must προορισμός ακόμα και για το φετινό, ισχνό σε προσδοκίες, καλοκαίρι αποδεικνύεται η Ελαφόνησος που δείχνει να κερδίζει το στοίχημα της τουριστικής περιόδου με ποσοστά επισκεψιμότητας που θα ζήλευαν πολλοί προορισμοί.

Αρκεί να αναφερθεί ότι για τον Ιούλιο, από την περασμένη Παρασκευή έως το τέλος του μήνα, υπάρχει πληρότητα της τάξης του 80% ενώ τον Αύγουστο, εάν δεν υπάρξουν ακυρώσεις ή απρόβλεπτα, φαίνεται να έχει πληρότητα 100%.

Όσον αφορά σε εθνικότητες αυτή την περίοδο το μαγευτικό νησί έχει Γάλλους, Ελβετούς και Γερμανούς, λίγους Ιταλούς και πολλούς Έλληνες, παλαιούς αλλά και νέους επισκέπτες.

«Η ανάδειξη της Ελαφονήσου ως εναλλακτικής λύσης που φέρνει τον επισκέπτη σε απευθείας σύνδεση και συμβίωση με τη φύση αποτέλεσε στην εποχή της πανδημίας τη βάση της στρατηγικής μας» δήλωσε η Δήμαρχος κυρία Έφη Λιάρου και πρόσθεσε: «Δώσαμε το μήνυμα που αυτή την εποχή χρειαζόταν να ακούσει ο δυνητικός επισκέπτης. Και αυτό φαίνεται να μας δικαιώνει».

Είναι γεγονός ότι από τον Ιούνιο το νησί έγινε το επίκεντρο συνάντησης και διακοπών πολλών ανθρώπων της τηλεόρασης που έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στον προορισμό αποκτώντας, μέσα από την απλότητά του, ένα χαρακτήρα επιλεκτικής δημοσιότητας, πράγμα που αξιοποιήθηκε από πολλά ελληνικά και ξένα Μέσα Ενημέρωσης.

Δημοσιεύτηκε από το Mact Reporter 29 Ιουλίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here